marți, 25 martie 2008

Fiat 500 va costa 11.500 de euro (cu TVA) in Romania

Dupa aproape opt luni de asteptare, Fiat 500 a ajuns si in Romania. micul model italian, lansat in vara la Torino, va putea fi cumparat acum si de publicul roman care va avea la dispozitie trei versiuni de echipare si trei motorizari, doua pe benzina si una pe motorina.

Publicul roman va putea opta intre un motor de 1.2 litri pe benzina, un diesel de 1.3 litri pe motorina si un varf de gama de 1.4 litri si 100 de cai putere. Pentru ca suntem in Romania si taxa auto este un criteriu important in alegerea unei masini, este bine de stiut ca toate versiunile de motorizare ale noului 500 respecta normele de poluare Euro 5 care vor intra in vigoare abia peste doi ani. De aici rezulta ca viitorii proprietari nu vor fi nevoiti sa plateasca o asemenea taxa.

Daca mai adaugam si faptul ca noul 500 a primit 5 stele EuroNCAP pentru siguranta pasagerilor si faptul ca este echipat standard cu sapte airbaguri, putem afirma ca micul model este o adevarata afacere.

Ramane insa sa vorbim despre pretul de pornire, care nu va fi unul foarte mic pentru piata din Romania: 9664 de euro fara TVA, ceea ce inseamna 11.500 de euro cu TVA inclus. Pentru toate acestea este bine de stiut faptul ca veti primi in dotarea standard geamuri electrice, ABS si EBD, aer conditionat, radio CD cu MP3 si inchidere centralizata.

Mai mult decat atat, noul 500 va putea fi personalizat de catre viitorii clienti, acestia avand la dispozitie peste 100 de tipuri de viniluri care pot fi aplicate pe masina in peste 500.000 de combinatii. Singura limita a personalizarii este doar imaginatia.

Niciun comentariu: