miercuri, 30 ianuarie 2008

4 Maserati de colectie vandute in Romania

Romanii se plang ca nu au bani...Si bine fac pentru ca Romania este o tara a extremelor si se pare ca o cale de mijloc se intrevede undeva departe. Cea mai pura dovada a acestor reflectii este vestea ca romanii cu bani se bat pe masini scumpe.

La Salonul Auto de la Detroit Maserati nu si-a propus sa impresioneze dar a cautat sa aduca ceva nou. Premiera standului italian a fost editia limitata Collezione Cento a sedanului de lux Maserati Quattroporte. Asa cum ii spune si numele, editia de lux, atent personalizata va fi produsa in doar 100 de exemplare pentru a asigura exclusivitatea.



Mai nou se pare ca limuzina a prins bine si la publicul din Romania, chiar zilele trecute oficialii romani ai brandului anuntand ca un exemplar Collezione Cento va ajunge si in tara noastra. Desi nici n-am apucat sa asimilam bine informatia, reprezentantii Maserati in Romania ies din nou la rampa cu vesti proaspete. Nu mare ne-a fost mirarea sa aflam ca o sa vedem pe strazile tarisoarei noastre chiar 4 exemplare ale exclusivistului model.

Trei dintre acestea au fost comandate deja, insistentele clientilor ducand la aceasta noua cifra.Al patrulea exemplar este inca disponibil si va putea fi livrat in luna mai.

Doua dintre cele trei persoane care si-au comandat Quattroporte Collezione Cento conduc deja si alte modele ale marcii, achizitionate prin intermediul reprezentantei Maserati Romania. Motivul principal pentru care Collezione Cento si-a facut loc in garaje “locuite” deja de 90 Anniversary GrandSport, Quattroporte si Granturismo este exclusivitatea oferita de un model realizat in editie limitata.



Pentru cei care nu cunosc prea bine detalii picante ale editiei limitate Collezione Cento, trebuie sa precizam ca "extravagant" este calificativul care caracterizeaza cel mai bine modelul.

La exterior, Colezzione Cento impresioneaza prin vopseaua de culoarea fildesului, jantele de 20 de inch cu sapte spite, pragurile laterale si grila fata cu aspect cromat.
Marile modificari se observa insa la interior unde pasagerii vor descoperi un confort deosebit. Luxul este sugerat de tapiseria din piele Poltrona Frau Cuoio cusuta manual, insertii de perle si lemn nobil de culoarea Wenge.



Sistemul audio video preofesional, controlat cu ajutorul functiilor prezente pe consola centrala a locurilor din spate, conexiunile Bluetooth, de internet (accesibil prin simpla apasare a unui buton inglobat in cotiera) si cele pentru iPod precum si DVD-ul si ecranul touch screen de 10.4 inch, completeaza arsenalul dotarilor interioare.




(Click pe imagini pentru a le vizualiza la rezolutie mare)