sâmbătă, 26 ianuarie 2008

VIDEO: Saritura de 21 de metri cu un Subaru WRX pe o partie de schi

Sezonul de schi si snowboard a atras chiar si marii piloti de raliu, care au schimbat macadamul cu partiile special amenajate. Cunoscutul pilot al echipei Subaru Rally Team USA, Ken Block a raspuns in luna septembrie a anului trecut provocarii lansate de revista Snowboarder Magazine, care a dorit sa realizeze cateva filmulete si fotografii cu pilotul american alergand pe sapada.

La aproape patru luni de la cascadorie, jurnalistii americani au publicat si primele imagini ale sariturii de 21 de metri pe partia de schi.
Block a intrat in atentia publicului iarna trecuta, cand a reusit sa sara cu masina sa 52 de metri, la initiativa canalului Discovey si a emisiunii Stunt Junkies.

Asadar Block recidiveaza si impresioneaza cu o noua cascadorie, fotografiata si filmata in exclusivitate de Snowboarder Magazine. Pilotul a reusit sa sara cu masina sa 21 de metri cu ajutorul unei piste construita special de jurnalistii revistei americane. Subaru WRX STi a fost insotit pe pista de un grup de snowboard-eri profesionisti care au dat culoare pictorialelor surprinse pe zapada. Pentru a face fata conditiilor, Block si-a echipat masina cu un set de cauciucuri cu tinte, asigurandu-si astfel o aderenta sporita.

La finalul sedintei foto realizata printre nameti Block a declarat curiosilor adunati sa-l vada: "Dupa ce am reusit cascadoria din iarna trecuta am inceput sa ma gandesc din ce in ce mai des la o saritura pe zapada. Eu sunt un fan al snowboard-ului de mult timp si imi place foarte mult sa conduc pe zapada. Asa ca a fost un vis mai vechi sa pot aduce o masina de raliu pe o partie de schi pentru a vedea cum se comporta".