miercuri, 16 ianuarie 2008

Nu conteaza ca esti mic daca te pricepi un pic...



Bucurestiul este capitala tuturor posibilitatilor, asa ca aceasta fotografie surprinsa astazi nu mai mira pe nimeni. Un Ferrari inzapezit...hmmm...asa ceva era de asteptat avand in vedere prin ce zapezi ne "scaldam" prin Bucurestu. Dar daca va veti uita mai atent veti putea observa ca in aceasta imagine este vorba de mult mai mult...
Un Daewoo Tico s-a inhamat voiniceste la jugul "Calutului Cabrat", care se pare ca este cam "nepotcovit"... Roata s-a intors si acum "caii cei mari" au ajuns sa fie scosi din necaz de cei mici. Ramane de vazut cum se va revansa proprietarul Ferrari-ului fata de vecinu' de la trei cu Tico care s-a indurat sa-l traga.


Thx Silviu!


via: Realitatea

Aceeasi Marie, fara "palarie". BMW reintregeste familia lui M3

Ieri BMW a publicat primele imagini ale variantei "despuiate" a modelului de performanta M3. Nemtii au vazut ca informatia prinde bine si astazi a mai publicat un calup mare de instantanee si informatii oficiale.

Ce trebuie retinut dintr-un comunicat de presa mai lung decat insasi Biblia... ca decapotabila sprinteaza de la 0 la 100 de km/h in 5.3 secunde si ca poate atinge 250 km/h, nemtii recurgand la o limitare electronica, altfel spus i-au pus "bete-n roate".

Trebuie sa precizam si ca noua versiune decapotabila a inghitit cam multe elemente de ranforsare, care au "ingrasat-o" cu 205 kilograme, lucru care se vede si in materie de performante, sprintul 0-100 km/h fiind mai lent cu 0.4 secunde.

In ceea ce priveste echiparea, BMW nu se plange are de toate: faruri adaptive bi-xenon, airbaguri frontale, laterale si cortina, precum si un sistem audio BMW Individual High End, care vine ca dotare optionala si include 16 difuzoare de inalta fidelitate.

via: Automarket