luni, 10 decembrie 2007

Politia romana este aroganta, persiflanta, ignoranta, inculta, obraznica, nesimtita etc, etc, etc...

Cum poti sa descrii un politist roman? Simplu: citeste titlul!
Sa nu jignim insa oamenii cu carte care se straduiesc sa termine Academia si au mai multe ore in biblioteca decat confratii lor de la circulatie pe WC.


Aceste remarci vin dupa ce zilele trecute am fost nevoit sa merg la circa 21, accidente usoare, prin militari, ca sa declar o lovire in parcare. Si toate astea pentru ce? Pentru o amarata de dovada!

Cand completezi declaratia, trebuie sa ai grija ca nu cumva sa gresesti pentru ca fiecare are un numar de ordine, si daca ai calcat in strachini s-ar putea sa dormi pe la sectie in speranta ca vei da si tu o teapa societatii de asigurari. In cazul meu, trebuia sa zic simplu ca am dat cu spoilerul intr=o bordura.

Ei bine...se pare ca e vorba de mai mult de atat, pentru ca un "binevoitor" mi-a soptit ca e bine sa nu zic de bordura ca ma puna sa o platesc: "Auzi baiatu, sa nu scrii ca ai dat cu ea de bordura ca politaii astia is hoti si vrea bani. Zile ca ai dat intr-un gard!" Bine ma! Sa platesc gardul nu? Popor de idioti! De parca puteam eu sa nenorocesc frumusete de bordura de beton de 20 de kile cu o spoiala de spoiler de plastic.

Pana la urma am scris ca am dat intr-o piatra ca acum na....doar Dumnezeu nu taie chitante si tine evidenta la pietre! A mers, pana inauntru, unde am dat de un DOMN AGENT TUZGUREANU, la vreo 20 de primaveri, frezat, ferchezuit, asezonat cu suvite blonde tot capul si o bratarica de argint de vreo 20 de grame. Ehe si nenea asta, sta numai aplecat, de parca povara atator ani de experienta in jiltul de militian e mai grea ca sarcina lui Sisif.

Nu se uita la tine, scrii ca bou si ca vita ce iti dicteaza el si apoi iesi afara cu dovada in mana, mai batran cu 5 ore, cu bucuria ca unu cu un an si jumatate de campina si-a batut joc de tine si te-a avut la degetu mic...
Si stai si-ti zici..."F..... gura M.... de prost, ca ai 8 clase si ma injosesti tu pe mine?"

Asa si? El ramane cu clasele lui si tu cu frustrarile tale!

Sa traiti domni agenti!