miercuri, 6 februarie 2008

Iata cum arata Logan hatchback!

Multa vreme au circulat zvonuri despre viitoarea varianta Logan pe care Dacia o pregateste pentru acest an. La sfarsitul lui 2007 s-a vorbit intens despre Sandero, un model hatchback lansat in luna decembrie in Brazilia, pe care Renault ar fi urmat sa-l foloseasca in dezvoltarea noii varianta Logan.

Se pare insa ca misterul care plutea asupra uzinei din Mioveni a fost spulberat zilele acestea, cand un anonim a reusit sa fotografieze viitorul model Dacia. Imaginea a fost mai apoi publicata pe forumul daciaclub.ro, locul de intalnire specializat al posesorilor de exemplare autohtone.





Surpriza pe care constructorul roman o pregateste pentru Salonul Auto de la Geneva de luna viitoare este de fapt o varianta hatchback a modelului Logan care se va individualiza insa printr-o noua linie de design frontala mult mai arcuita si mai placuta decat cea care defineste actualul Logan.

Informatiile nu sunt inca oficiale dar este posibil ca Logan hatchback sa coste undeva intre 7500 si 8000 de euro, mai mult decat cea mai slab echipata versiune a berlinei Logan.